Zaposleni

Blanka Kos, mag. farm. koncesionarka

»Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje,« je bilo vodilo, ki me je pripeljalo do odločitve, da odprem lekarno. Pri izbiri odličnih sodelavcev pa so mi pomagali varuhi lekarne, to sta stoletna angelčka moje babice ter Eskulap (bog zdravilstva) in njegova hčerka Higieja.

 

Monika Vesel, farm. tehn.

Po poklicu sem farmacevtski tehnik. Prijaznost, nasmejanost in strokovnost so moje glavne odlike.

V naši lekarni sem zadolžena predvsem za področje kozmetike. S sodelavci se trudimo svetovati in ponujati kozmetične izdelke višjega kakovostnega razreda. Ker k nam zahajajo tako tisti, ki želijo kakovostno negovalno kozmetiko, kot seveda tisti, ki imajo določene težave s kožo, jim ponudimo vedno najboljši izdelek za njih.

V čast si štejem, ko nekdo pride nazaj in mi z veseljem pove, da mu je izdelek, ki sem mu ga svetovala, pomagal ali celo odpravil težave s kožo. Ni lepšega kot je zadovoljen obiskovalec naše lekarne.

 

Petra Kapš, mag. farm.

Po poklicu sem magistra farmacije. Rada pomagam ljudem in jim svetujem pri izbiri optimalne rešitve zanje. Moja glavna skrb je izdaja zdravil, prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov ter svetovanje o njihovi pravilni in varni uporabi.

V lekarni sem posebej zadolžena za področje medicinskih pripomočkov, ki med drugim obsega izdelke za oskrbo in nego ran, izdelke za inkontinenčne bolnike ter sladkorne bolnike. Dodatno sem se izobraževala s področja homeopatije.

Najbolj vesela sem, kadar so ljudje zadovoljni in se radi vračajo k nam.

 

 

Anja Ferlič, mag. farm.

Kot magistra farmacije vsakodnevno pripomorem k zagotavljanju in svetovanju o pravilni ter varni uporabi zdravil, medicinskih pripomočkov, kakovostnih prehranskih dopolnil ter izdelkov za nego kože, tudi nekaterih izdelkov za zaščito štirinožnih prijateljev.

Pri delu se mi zdi najpomembnejša celostna obravnava pacienta, z vsemi lastnostmi posameznika. Trudim se prisluhniti, saj lahko le tako zagotovim za zdravljenje ali ohranjanje zdravja ključen strokoven ter učinkovit nasvet. S konstantno nadgradnjo strokovnega znanja in splošnih kompetenc pripomorem k strokovnemu in prijetnemu delovnemu okolju.

 

Klara Kovačič, mag. farm.

Skrb za ohranjanje zdravja, strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri ustreznih izdelkov za specifične težave so kompetence, ki jih tekom dela ves čas izpopolnjujem in nadgrajujem. Z željo po pomoči ljudem in njihovem zadovoljstvu stremim k čim bolšjem sodelovanju z našimi obiskovalci, da jim znam v celoti prisluhniti in pomagati pri reševanju težav ter izboljšanju njihovega počutja. Če poleg svetovanja podam še kakšno spodbudno besedo, ki ljudem nariše nasmeh na obraz ali jim na kakršenkoli način polepša dan, je to zame le še dodatna potrditev za pravilno izbiro poklica.