Zaposleni

Blanka Kos, mag. farm. koncesionarka

»Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje,« je bilo vodilo, ki me je pripeljalo do odločitve, da odprem lekarno. Pri izbiri odličnih sodelavcev pa so mi pomagali varuhi lekarne, to sta stoletna angelčka moje babice ter Eskulap (bog zdravilstva) in njegova hčerka Higieja.

 

 

 

Petra Kapš, mag. farm.

Po poklicu sem magistra farmacije. Rada pomagam ljudem in jim svetujem pri izbiri optimalne rešitve zanje. Moja glavna skrb je izdaja zdravil, prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov ter svetovanje o njihovi pravilni in varni uporabi.

V lekarni sem posebej zadolžena za področje medicinskih pripomočkov, ki med drugim obsega izdelke za oskrbo in nego ran, izdelke za inkontinenčne bolnike ter sladkorne bolnike.

Najbolj vesela sem, kadar so ljudje zadovoljni in se radi vračajo k nam.

 

Aleksandra Djuričić Maletić, mag. farm.

V lekarni Vir delam že petnajst let, zato večino naših obiskovalcev doživljam kot stare znance. To mi je v veliko  pomoč pri opravljanju zelo odgovornega dela. Trudim se čim bolj strokovno svetovati o varni in pravilni uporabi zdravil, opozarjati paciente na mogoče neželene učinke  ter medsebojne interakcije zdravil.

Rada prisluhnem tudi tistim, ki so zainteresirani za homeopatsko zdravljenje. Zadnje čase več pozornosti posvečam izbiri kakovostnih in preizkušenih prehranskih dopolnil, ki jih priporočam obiskovalcem.

 

Monika Vesel, farm. tehn.

Po poklicu sem farmacevtski tehnik. Prijaznost, nasmejanost in strokovnost so moje glavne odlike.

V naši lekarni sem zadolžena predvsem za področje kozmetike. S sodelavci se trudimo svetovati in ponujati kozmetične izdelke višjega kakovostnega razreda. Ker k nam zahajajo tako tisti, ki želijo kakovostno negovalno kozmetiko, kot seveda tisti, ki imajo določene težave s kožo, jim ponudimo vedno najboljši izdelek za njih.

V čast si štejem, ko nekdo pride nazaj in mi z veseljem pove, da mu je izdelek, ki sem mu ga svetovala, pomagal ali celo odpravil težave s kožo. Ni lepšega kot je zadovoljen obiskovalec naše lekarne.

 

Anja Ferlič, mag. farm.

Sem zadnja magistra, ki se je vključila v prijetno in strokovno delovno okolje. Vsakodnevno pripomorem k zagotavljanju zdravil, medicinskih pripomočkov in kakovostnih dopolnil ter izdelkov za nego kože, tudi nekaterih izdelkov za zaščito štirinožnih prijateljev.

Pri delu se mi zdi najpomembnejša celostna obravnava pacienta, z vsemi lastnostmi posameznika. Trudim se prisluhniti, saj lahko le tako zagotovim za zdravljenje ali ohranjanje zdravja ključen strokoven ter učinkovit nasvet.