Zaposleni

Blanka Kos, mag. farm. koncesionarka

»Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje,« je bilo vodilo, ki me je pripeljalo do odločitve, da odprem lekarno. Pri izbiri odličnih sodelavcev pa so mi pomagali varuhi lekarne, to sta stoletna angelčka moje babice ter Eskulap (bog zdravilstva) in njegova hčerka Higieja.

 

Katarina Zajc, mag. farm.

Delo v naši lekarni je zanimivo, raznoliko in prijetno. Takšni so  tudi naši obiskovalci. Z veseljem jim prisluhnem in svetujem.

Opravljeno imam tudi izobraževanje Pregled uporabe zdravil in vam lahko pripravim osebno kartico zdravil.

 

Petra Kapš, mag. farm.

Po poklicu sem magistra farmacije. Sem najmlajša med zaposlenimi, s katerimi se odlično razumemo.  Rada pomagam ljudem in jim svetujem pri izbiri optimalne rešitve zanje. Moja glavna skrb je izdaja zdravil, prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov ter svetovanje o njihovi pravilni in varni uporabi.

V lekarni sem posebej zadolžena za področje medicinskih pripomočkov, ki med drugim obsega izdelke za oskrbo in nego ran, izdelke za inkontinenčne bolnike ter sladkorne bolnike.

Najbolj vesela sem, kadar so ljudje zadovoljni in se radi vračajo k nam.

 

Aleksandra Djuričić Maletić, mag. farm.

V lekarni Vir delam že petnajst let, zato večino naših obiskovalcev doživljam kot stare znance. To mi je v veliko  pomoč pri opravljanju zelo odgovornega dela. Trudim se čim bolj strokovno svetovati o varni in pravilni uporabi zdravil, opozarjati paciente na mogoče neželene učinke  ter medsebojne interakcije zdravil.

Rada prisluhnem tudi tistim, ki so zainteresirani za homeopatsko zdravljenje. Zadnje čase več pozornosti posvečam izbiri kakovostnih in preizkušenih prehranskih dopolnil, ki jih priporočam obiskovalcem.

 

Monika Pandurić, farm. tehnica

Po poklicu sem farmacevtski tehnik. Prijaznost, nasmejanost in strokovnost so moje glavne odlike.

V naši lekarni sem zadolžena predvsem za področje kozmetike. S sodelavci se trudimo svetovati in ponujati kozmetične izdelke višjega kakovostnega razreda. Ker k nam zahajajo tako tisti, ki želijo kakovostno negovalno kozmetiko, kot seveda tisti, ki imajo določene težave s kožo, jim ponudimo vedno najboljši izdelek za njih.

V čast si štejem, ko nekdo pride nazaj in mi z veseljem pove, da mu je izdelek, ki sem mu ga svetovala, pomagal ali celo odpravil težave s kožo. Ni lepšega kot je zadovoljen obiskovalec naše lekarne.

 

Jaka Kos, farm. tehnik

Čeprav se mi zdi, kot da sem prišel včeraj, je od takrat minilo že več kot devet let. Organiziranost in natančnost sta lastnosti, po katerih sem najbolj znan. Z odgovornostjo, zanesljivostjo in sodelovanjem pa z veseljem pomagam  strankam, da zadovoljne odidejo iz naše lekarne.