Zaposleni

Blanka Kos, mag. farm. koncesionarka

»Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje,« je bilo vodilo, ki me je pripeljalo do odločitve, da odprem lekarno. Pri izbiri odličnih sodelavcev pa so mi pomagali varuhi lekarne, to sta stoletna angelčka moje babice ter Eskulap (bog zdravilstva) in njegova hčerka Higieja.

 

Katarina Zajc, mag. farm.

Delo v naši lekarni je zanimivo, raznoliko in prijetno. Takšni so tudi naši obiskovalci. Z veseljem jim prisluhnem, svetujem in ponudim izdelke, za katere sem prepričana, da jim bodo pomagali.

Moja skrb v lekarni so zdravila brez recepta. Med njimi so tudi zdravila rastlinskega izvora, katera najraje svetujem. Najbolj pa sem vesela, kadar so obiskovalci zadovoljni s svetovanjem in se radi vrnejo v našo lekarno.

 

Primož Buh, mag. farm.

V Lekarni Vir delam devet let, tako da večino ljudi, ki nas obiščejo, že poznam. To mi je v veselje in v pomoč pri delu. Tako lahko pridobim vaše zaupanje, se z vami pogovorim in vam svetujem enako, kot bi svetoval svojim prijateljem.

Poleg svetovanja o pravilni in varni uporabi zdravil in prehranskih dopolnil, kar je naše glavno opravilo, sem v lekarni zadolžen še za medicinske pripomočke. Ti zavzemajo široko paleto izdelkov: od izdelkov za oskrbo in nego inkontinenčnih ter nepokretnih bolnikov, do oskrbe odrgnin in kroničnih ran.

V prostem času se rad ukvarjam s športom, zato vam lahko o športni prehrani ali poškodbah svetujem iz prve roke.

 

Aleksandra Djuričić Maletić, mag. farm.

V lekarni Vir delam že štirinajsto leto, zato večino naših obiskovalcev doživljam kot stare znance. To mi je v veliko pomoč pri opravljanju zelo odgovornega dela. Trudim se čim bolj strokovno svetovati o varni in pravilni uporabi zdravil, opozarjati paciente na mogoče neželene učinke ter medsebojne interakcije zdravil.

Rada prisluhnem tudi tistim, ki so zainteresirani za homeopatsko zdravljenje. Zadnje čase več pozornosti posvečam izbiri kakovostnih in preizkušenih prehranskih dopolnil, ki jih priporočam obiskovalcem.

 

Monika Pandurić, farm. tehnica

Po poklicu sem farmacevtski tehnik. Prijaznost, nasmejanost in strokovnost so moje glavne odlike.

V naši lekarni sem zadolžena predvsem za področje kozmetike. S sodelavci se trudimo svetovati in ponujati kozmetične izdelke višjega kakovostnega razreda. Ker k nam zahajajo tako tisti, ki želijo kakovostno negovalno kozmetiko, kot seveda tisti, ki imajo določene težave s kožo, jim ponudimo vedno najboljši izdelek za njih.

V čast si štejem, ko nekdo pride nazaj in mi z veseljem pove, da mu je izdelek, ki sem mu ga svetovala, pomagal ali celo odpravil težave s kožo. Ni lepšega kot je zadovoljen obiskovalec naše lekarne.

 

Jaka Kos, farm. tehnik

Sem najmlajši član ekipe, v kateri se odlično počutim.  Zdi se mi, kot da sem prišel včeraj, ampak od takrat je minilo že več kot 8 let. Organiziranost in natančnost sta lastnosti, po katerih sem najbolj znan. Z odgovornostjo, zanesljivostjo in sodelovanjem pa z veseljem pomagam strankam, da zadovoljne odidejo iz naše lekarne.